06 - 2414 5299    afspraak@bedrijfsyoga-rijnmond.nl  

dagstart, pauzes, lessen, cursussen, workshops

Yoga en meditatie

Yoga en meditatie

Dagelijkse of wekelijkse lessen

Yoga workshops

Wat kun je bij ons verwachten?

BedrijfsYoga Rijnmond biedt:

  • Dagstart en Yogapauze: korte les van 30 minuten waarin je mensen zich voorbereiden op de werkdag of juist even los van hun werk en uit hun hoofd kunnen komen. Dagelijks of wekelijks op een vaste tijd. Op de werkplek of in een aparte ruimte.

  • Wekelijkse yogales: elke week op een vast tijdstip in een vaste ruimte in jouw bedrijf een Yogales van 1 uur.

  • Yoga workshop: eenmalige gebeurtenis als kennismaking met Yoga voor een bepaalde groep van jouw mensen (afdeling, managers, directie, stafmedewerkers, of een mix). De workshop kan eventueel een thema hebben, of wij stellen deze op maat voor je samen. De workshop wordt per dagdeel ingevuld, Met sessies van 1 of 1,5 uur.

  • Meditatie: keuze uit een wekelijks terugkerende les of een afgebakende kennismaking van 10 lessen, eventueel met wekelijks vervolg bij voldoende belangstelling.

een ruime keus

Je denkt over Yogales voor jouw mensen.
Goed idee! Laten we met elkaar in gesprek gaan.

Neem contact op met Cor Berkelaar voor een informerend gesprek.
Bel: 06 - 2414 5299.
We matchen de behoefte van je bedrijf met de mogelijkheden die BedrijfsYoga Rijnmond in huis heeft.
Jouw wensen staan voorop, net als jouw mensen.

Yogales


Regelmaat is heel belangrijk. Door regelmatig de oefeningen te doen ontstaat er verdieping van de werking. We geven wekelijkse Yogalessen op een vast tijdstip en een vaste plek.

De lessen (naar keuze 1 uur of 1,5 uur) bestaan deels uit Hatha Yoga (lichaamsoefeningen), Pranãyama (adem-oefeningen), en concentratie- en ontspanningsoefeningen.

Maximaal 20 deelnemers.

Dagstart en Yogapauze

Urenlang werken in dezelfde houding, vaak onder druk, is niet gezond. Dag in dag uit bouwt zich spanning op die vaak onvoldoende kan ontladen.

Dagstart Yoga is een korte stevige les om op te laden voor de werkdag.

Met onze Yogapauzes leer je in korte lessen van 30 minuten om spanning te herkennen en los te laten. Je leert eenvoudige oefeningen die in een paar minuten aan het bureau gedaan kunnen worden. Naar keuze dagelijkse of wekelijkse lessen.

Maximaal 20 deelnemers.

Meditatie

Er is keuze uit wekelijks meditatieles of een afgeronde meditatiecursus van 10 lessen.

De meditatiecursus 'Het pad naar Actieve Meditatie' leert je zowel in de rust van je eigen stille plek alsook in de dynamische activiteit van je dagelijks leven op natuurlijke wijze bewust te zijn. Het resultaat: focus, aandacht en reflectie, zelfkennis en zelfbewustzijn, innerlijke rust en kracht.

De meditatielessen worden gegeven in een rustige ruimte met een goede atmosfeer. Men kan de les gewoon zittend op een stoel volgen. Maximaal 15 deelnemers.

Yoga Workshop

Business Event?

Management training?

Weekend teambuilding?

Een paar dagen thematische training met een team? Probeer eens iets nieuws:

Workshop Yoga

Vul het programma voor een dagdeel in met een Yoga workshop. Zo kunnen je mensen, als ze daar interesse in hebben, kennis maken met Yoga, ademhaling, Zen, meditatie en concentratie en de kracht van aandacht.
Groepslessen van 1 of 1,5 uur zijn in overleg in te vullen.

Maak een afspraak en relax...