06 - 2414 5299    afspraak@bedrijfsyoga-rijnmond.nl  

BedrijfsYoga Rotterdam

BedrijfsYoga Rijnmond

Gecertificeerde docenten

Integrale Yoga

Les aan huis of in de buurt

Bedrijfsyoga Rotterdam-Rijnmond corporate yoga network

Je denkt over Yogales voor jouw mensen.
Goed idee! Laten we met elkaar in gesprek gaan.

Neem contact op met Cor Berkelaar voor een informerend gesprek.

Bel: 06 - 2414 5299.

We matchen de behoefte van je bedrijf met de mogelijkheden die BedrijfsYoga Rotterdam-Rijnmond in huis heeft.
Jouw wensen staan voorop, net als jouw mensen.

Wie wij zijn

BedrijfsYoga Rotterdam-Rijnmond is specialist in Integrale Yoga en biedt Integrale Yogalessen voor bedrijven. Bedrijfsyoga kan aan huis gegeven worden of in een geschikte locatie in de buurt van het bedrijf.

BedrijfsYoga Rotterdam-Rijnmond is in 2018 opgericht door Cor Berkelaar. Hij is bijna vijfentwintig jaar werkzaam als Yogadocent, waarvan ruim tien jaar als docent aan de docentenopleidingen van Integrale Yoga Nederland te Rotterdam. Daarnaast was hij als consultant werkzaam voor diverse software bedrijven in ERP en Business Intelligence, gespecialiseerd in management cockpit software. Na het beëindigen van zijn loopbaan in de ICT richt hij zich nu volledig op het introduceren en verspreiden van Integrale Yoga in het bedrijfsleven.


Vragen of meer informatie? Stuur een email naar: afspraak@bedrijfsyogarijnmond.nl.

Wat ons drijft

Ons motto:

"Mogen alle levende wezens, overal, gelukkig zijn. En mogen al mijn handelingen daartoe bijdragen".

Geluk is het weefsel waaruit je ware wezen is opgebouwd. Afwezigheid van geluk is een wijd en zijd verbreid verschijnsel dat voor ons onacceptabel is. Yoga draagt er toe bij je ware wezen te leren kennen, ermee in contact te komen en uiteindelijk dat te ontplooien wat je altijd al bent. Als je je bewust bent van je ware wezen en erin opgaat leidt dat onherroepelijk tot de ervaring van geluk.

Bewust van dat natuurlijke geluk in jezelf, sta je veel sterker en bewuster in het leven. Werken is dan geen vervelende noodzaak meer maar een manier waarop je leven vervulling krijgt. Medewerkers die met plezier werken, werken bewuster en beter, zijn loyaler aan je bedrijf, zijn gezonder en veroorzaken minder verzuimkosten.

Wat we doen

Ons aanbod bestaat uit wekelijkse en dagelijkse Yogalessen van 1 of 1/2 uur, Yogapauzes als korte onderbreking van de werkdag met als doel te leren om weer op te laden, Dagstart Yoga, om zoals in het Oosten de dag te beginnen met een gezamenlijke 'workout' en concentratie, Yogaworkshops ter kennismaking met yoga en meditatielessen.

Verder bieden we de mogelijkheid voor een Yogadag of Yogaweekend voor het bedrijf of een team. Voor de invulling hiervan kunnen we een voorstel doen, daarbij uiteraard luisterend naar je eigen ideeën. Er kan uit meerdere lokaties gekozen worden.

Voor het management van bedrijven bieden we seminars waarbij naar moderne bedrijfsvoering wordt gekeken in het licht van de oude Yogische mens-kennis. Wat kunnen we leren van de oudste menswetenschap?

Bel voor een afspraak: 06 - 2414 5299.

Maak een afspraak en relax...