06 - 2414 5299    afspraak@bedrijfsyoga-rijnmond.nl  

laat je mensen stralen

Inspiratie

Inspiratie in geluk

Zoek niet naar geluk

Geluk is je ware aard

“Je kunt altijd zien of je succesvol bent door naar de ogen van de mensen om je heen te kijken. Als die stralen, ben je geslaagd. Hoe meer ogen je ziet stralen, hoe succesvoller je bent.”

- Benjamin Zander, dirigent

“De voornaamste eigenschap van geluk is vrede, innerlijke vrede..”

- Dalai Lama, Tibetaans spiritueel leider

“Als er één les is die spirituele leraren mij de afgelopen jaren hadden ingepeperd, dan was het wel dat de mens van oorsprong verlicht is. We zijn al compleet, vrij, gelukkig, goddelijk en verlicht. We vergeten het alleen steeds.”

- Tijn Touber, schrijver, muzikant, inspirator.

“Geluk is als een vlinder: wanneer je hem tracht te grijpen blijft hij altijd net buiten je bereik; maar wanneer je rustig blijft zitten komt hij misschien op je hand zitten.”

- Nathaniel Hawthorne, Amerikaans kortverhaal schrijver

“Indien u het hoogste zoekt, zult ge het niet vinden; het moet naar u toekomen als u geluk heeft - en geluk is het open venster van uw hart, niet van het denken.”

- Jiddu Krishnamurti, Indiaas geestelijk leraar (tegen wil en dank)

“De mens heeft heeft voor zijn geluk niet alleen het plezier van de dingen nodig, maar ook hoop, verandering en vooruitgang.”

- Bertrand Russell, Brits filosoof

“Ik definieer succes en geluk aan de hand van wat ik in elke situatie kan bijdragen. Veel mensen denken dat je gelukkig wordt door veel te krijgen, maar volgens mij is het precies andersom. Ik wordt gelukkig als ik veel kan geven. Leven is geven.”

- Benjamin Zander, dirigent

“What are the things that actually make people happy? They’re the same things that make great teams: autonomy, mastery, and purpose. Or to say it more expansively, it’s the ability to control your own destiny, it’s the feeling that you’re getting better at something, and it’s knowing that you’re serving something bigger than yourself.”


- Jeff Sutherland, entrepreneur en schrijver

Relax, en inspireer...